Sälja bil

Funderar du på att sälja din bil?


Då har du kommit rätt.


Vill du slippa arbetet med fotografering, annonsering, prissättning och prisdiskussion med andra privatpersoner och företag över telefon? Vill du slippa oroa dig över vilka som provkör ditt fordon?


Vi hjälper dig!


För oss handlar det inte bara om att våra köpande kunder skall uppleva en trygghet. För oss är det minst lika viktigt att du som går i tankarna att sälja din bil gör detsamma. Oavsett om du har för avsikt att byta in din bil mot någonting hos oss eller bara sälja den så är du och ditt fordon intressant för oss.


För oss existerar inte ett lägre pris vid rent köp - alltså att du köper en bil av oss utan ett inbyte och erhåller en rabatt till grund av detta. Vi vågar påstå att om inbyten inte skulle äga rum så skulle vi slutligen inte ha någonting att sälja. Därför vill vi undvika den "klyschan".


Vi vill erbjuda dig:

  • En säker affär där värderingen på bilen görs marknadsmässigt med "dagsfärska priser" mot bl.a. Blocket och Bytbil.
  • Ett preliminärt inbytes- eller inköpspris redan vid en inledande kontakt för att därefter testa ditt fordon för att säkerställa dess skick och kondition, för din egen skull och för nästa kund.


Är vi sedan överens så sker betalningen enkelt och direkt via en kontoöverföring. Ägarbytet gör vi omedelbart och du får med dig ett inköpsavtal i handen. Vid eventuella lån på bilen så löser vi dem direkt från finansbolaget. Vi sköter allt.


Kontakta oss redan idag för en första värdering av din bil. Och kom ihåg, du är viktig för oss!