Fordonstekniker

Vem söker vi?


Vi vill fortsätta växa och letar nu efter nästa stjärnmekaniker till vårt team.


Vi söker en social, driven och engagerad person vars bakgrund inte är det viktigaste. Med rätt attityd och vilja ser vi till att forma dig till en fantastisk fordonstekniker. Ett sinne för affärer och ett intresse för ekonomi ser vi som en fördel då du är involverad i hela processen – från lättare felsökningar eller hjulskiften till offerering och reparationer.


Vi utbildar och tränar löpande för att utveckla dig och oss själva vilket gör att viljan och intresset att utvecklas väger tyngre än erfarenhet av branschen.


Vad innebär tjänsten?


I rollen som Fordonstekniker hos oss arbetar du i ett expansivt företag med högt tempo tillsammans med ambitiösa kollegor. Vi tror på vikten av att ge kunden en god helhetsupplevelse genom din förmåga att hjälpa till att skapa förtroende och en relation.


Vi jobbar med samtliga bilmärken på Rindstål Bil, vilket innebär stor variation i din vardag samt en fantastisk möjlighet att utvecklas i din roll som Fordonstekniker.


Våra värderingar är Proaktiva, Tillgängliga och Professionella.

Dessa värderingar genomsyrar din vardag bl.a. i form av strävan att föregå kunden och hitta lösningar, finnas anträffbar och alltid med ett leende på läpparna.


Om detta stämmer in på dig kommer du att trivas i vårt team.

 

Vi vill ha dig med

 

  • B-Körkort
  • Dokumenterad relevant utbildning eller erfarenhet

 

Vi erbjuder dig

 

  • En plats i vårt team där egna initiativ, beslut och frihet premieras
  • En positiv vardag med utmaningar tillsammans med kollegor med höga ambitioner
  • En stimulerande roll med stor variation

 

Placering: Arlandastad

Tillträde: Enligt ö.k.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Lön: Enligt ö.k.

Arbetstid: Måndag till torsdag

 

Ansökan sker genom CV och personligt brev till framtid@rindstalbil.se där du berättar varför just du skall med på resan.

Intervjuer sker löpande.


Om oss


Verksamheten grundades i oktober 2016 i delad bilhall tillsammans med en annan handlare.
Idag är vi ett tjugotal anställda, har förvärvat en verkstad och tagit över samt förädlat bilhallen i sin helhet.


Första verksamhetsåret summerades till 725 levererade bilar och en omsättning på drygt 50 miljoner kronor. Andra verksamhetsåret summerades till 880 levererade bilar och en omsättning på drygt 90 miljoner kronor. Tredje verksamhetsåret summerades till 1 360 levererande bilar och en omsättning på drygt 130 miljoner kronor. Fjärde verksamhetsåret summerades till 1 470 levererande bilar och en omsättning på drygt 150 miljoner kronor. Femte verksamhetsåret summerades till 1 300 levererande bilar och en omsättning på drygt 160 miljoner kronor. Sjätte verksamhetsåret summerades till 1 300 levererande bilar och en omsättning på drygt 175 miljoner kronor. Sjunde verksamhetsåret summerades till 1 575 levererande bilar och en omsättning på drygt 230 miljoner kronor.


Eventuella frågor kring denna tjänst besvaras av Rasmus Rindstål, 08-591 120 05 eller rasmus@rindstalbil.se.

Rindstål Bil AB