Om oss

Maila till oss:

info@rindstalbil.se

Ring till oss:

08 562 09 210

Maskingatan 7

Arlandastad (Märsta)

Nu även söndagsöppet från och med 2018-09-02!

OM OSS

Verksamheten initierades under oktober 2016 och då i delad bilhall tillsammans med annan bilhandlare. Successivt ökade försäljningen och i maj 2017 startade första externa rekryteringen. Tre månader senare var det dags för nästa säljare att ansluta. Första verksamhetsåret summerades till 725 sålda bilar och en omsättning på drygt 50 000 000(!!).

 

Under senare delen av 2017 utstakades planen att vi ensamma skulle fortsätta verksamheten i lokalen och vid årsskiftet 2017-2018 var exklusiviteten ett faktum.

 

Siktet för 2018 och företagets andra verksamma år lades på 1 000 sålda bilar och i samband med detta anställdes ytterligare två säljare som påbörjade sina respektive anställningar i mars 2018 och maj 2018.

 

Vi arbetar utifrån följande två fundament:

 

- Vår vision är att varje kund skall känna sig som vår enda kund.

- Vi står dig behjälplig såväl före, som under och efter ditt bilköp.

 

Detta skall borga för det mottagande som du förtjänar i samband med den stora affär som ett bilköp handlar om. Oavsett vilken prisklass bilköpet sker i. Vi ser till att din nästa bilaffär också blir din bästa bilaffär. Vi är märkesoberoende och lämnar därför valet till dig.

 

Vi hjälper dig som söker bil. Vi hjälper dig som säljer bil.

Såväl privatpersoner som företagare.

Våra samarbetspartners:

Vid finansiering samarbetar vi med DNB, oavsett om det handlar om billån privat eller företagsleasing. Vi skräddarsyr ett upplägg utifrån dina önskemål som kund och prövningen sker direkt mot DNB som valt att bemanna för att kunna hjälpa oss sju dagar i veckan. Vid billån erläggs minst 20% kontant och avbetalningstiden justerar vi för att anpassa en månadskostnad som passar dig. Du signerar enkelt finansiering digitalt via en surfplatta hos oss.

Tillsammans med Santander ser vi till att du får ett tryggt billån med en förmånlig ränta. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på finansiering av fordon. Ett billån är anpassat efter dig och din bil. Du lämnar bilen som säkerhet och betalar av bilen i takt med att värdet på den minskar. Det gör billånet billigare än ett så kallat blancolån eller att låna på din bostad, då finns risken att du betalar av bilen långt efter att du bytt bil.

Vid köpet ingår alltid två veckors fri försäkring hos Trygg-Hansa och deras produkt TryggaMil. Efter några dagar får du därefter ett erbjudande om nästkommande period med 20% rabatt på första året. Du slipper oroa dig för att lämna bilhallen oförsäkrad och några av fördelarna med TryggaMil är bland annat förlängd maskinskada till 15 000 mil (eller 8 år), drulleförsäkring och hyrbil. En komplett produkt helt enkelt. Helt bekymmersfritt.

AutoConcept Insurance var först med försäkringslösningar till fordonsbranschen. Vi erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter med stort fokus på service, kompetens och snabbhet. Vår specifika erfarenhet och kunskap om fordonsgarantier och skadehantering gör oss till marknadens främsta alternativ.

Maila till oss:

info@rindstalbil.se

Ring till oss:

08 562 09 210

Maskingatan 7

Arlandastad (Märsta)

Organisationsnummer:

559077-8972

LOGO_R